Veikkauksen tes-neuvottelut jatkuvat | Ammattiliitto Pro

Veikkauksen tes-neuvottelut jatkuvat

30.11.2018 klo 10:40

Ammattiliitto Pron ja Paltan neuvottelut Veikkauksen toimihenkilöiden työehtosopimuksesta jatkuivat 28. marraskuuta. Pro irtisanoi työehtosopimuksen päättymään 31.12.2018.

Ammattiliitto Pron ja palvelualojen työnantajat Paltan neuvottelut Veikkauksen toimihenkilöiden työehtosopimuksesta jatkuivat keskiviikkona 28.11.2018.

– Irtisanoimme työehtosopimuksen päättymään vuoden loppuun. Olemme vielä kaukana ratkaisusta, mutta neuvottelut ovat vasta alussa, sopimusalavastaava Iiris Ben Aissa Ammattiliitto Prosta kertoo.

Prosta työehtosopimusneuvotteluihin osallistuvat palvelusektorin johtaja Minea Pyykönen, sopimusalavastaava Iiris Ben Aissa, sopimusalavastaava Katja Laalahti sekä neuvottelukunnan varapuheenjohtaja Kristiina Lindroos ja puheenjohtaja Tamara Nykänen.

Neuvotteluja jatketaan maanantaina 3.12.2018.

Veikkauksen toimihenkilöitä koskeva työehtosopimus on voimassa 31.12.2018 asti. Työehtosopimus on talokohtainen sopimus ja se määrittelee noin 900 rahapelialan toimihenkilön, ylemmän toimihenkilön, asiantuntijan ja esimiehen työehdot.