Veikkauksen tes-neuvottelut pyörähtivät käyntiin | Ammattiliitto Pro

Veikkauksen tes-neuvottelut pyörähtivät käyntiin

21.11.2018 klo 14:31

Ammattiliitto Pron ja Paltan neuvottelut Veikkauksen toimihenkilöiden työehtosopimuksesta pyörähtivät käyntiin tänään.

Ammattiliitto Pron ja palvelualojen työnantajat Paltan neuvottelut Veikkauksen toimihenkilöiden työehtosopimuksesta pyörähtivät käyntiin tänään keskiviikkona 21.11.2018.

Neuvottelutapaaminen sujui hyvässä yhteistyöhengessä.

– Tapaamisessa käytiin alustavasti läpi neuvotteluosapuolten näkemyksiä sopimuskauden pituudesta, palkankorotuksen tasosta ja mallista. Annoimme myös Pron tekstitavoitteet työnantajalle, sopimusalavastaava Iiris Ben Aissa Ammattiliitto Prosta kertoo.

Prosta työehtosopimusneuvotteluihin osallistuvat palvelusektorin johtaja Minea Pyykönen, sopimusalavastaava Iiris Ben Aissa, sopimusalavastaava Katja Laalahti sekä neuvottelukunnan puheenjohtaja Kristiina Lindroos ja varapuheenjohtaja Tamara Nykänen.

Neuvotteluja jatketaan keskiviikkona 28.11.2018.

Veikkauksen toimihenkilöitä koskeva työehtosopimus on voimassa 31.12.2018 asti. Työehtosopimus on talokohtainen sopimus ja se määrittelee noin 900 rahapelialan toimihenkilön, ylemmän toimihenkilön, asiantuntijan ja esimiehen työehdot.