Veikkauksessa jatkettiin neuvotteluja tessistä | Ammattiliitto Pro

Veikkauksessa jatkettiin neuvotteluja tessistä

3.12.2018 klo 19:09

Ammattiliitto Pron ja Paltan neuvottelut Veikkauksen toimihenkilöiden työehtosopimuksesta jatkuivat maanantaina 3. joulukuuta.

Ammattiliitto Pron ja palvelualojen työnantajat Paltan neuvottelut Veikkauksen toimihenkilöiden työehtosopimuksesta jatkuivat maanantaina 3.12.2018.

– Osapuolet ovat vielä kaukana toisistaan keskeisten kysymysten osalta, sopimusalavastaava Iiris Ben Aissa Ammattiliitto Prosta kertoo.

Prosta työehtosopimusneuvotteluihin osallistuvat palvelusektorin johtaja Minea Pyykönen, sopimusalavastaava Iiris Ben Aissa, sopimusalavastaava Katja Laalahti sekä neuvottelukunnan varapuheenjohtaja Kristiina Lindroos ja puheenjohtaja Tamara Nykänen.

Neuvotteluja jatketaan maanantaina 17.12.2018.

Veikkauksen toimihenkilöitä koskeva työehtosopimus on voimassa 31.12.2018 asti. Työehtosopimus on talokohtainen sopimus ja se määrittelee noin 900 rahapelialan toimihenkilön, ylemmän toimihenkilön, asiantuntijan ja esimiehen työehdot.