Viestinnän toimihenkilöiden työehdoista päästiin neuvottelutulokseen | Ammattiliitto Pro

Viestinnän toimihenkilöiden työehdoista päästiin neuvottelutulokseen

14.11.2017 klo 06:59

Ammattiliitto Pro, TEAM sekä Medialiitto saavuttivat myöhään eilen illalla neuvottelutuloksen viestintäalan toimihenkilöiden työehtosopimuksesta.

Ammattiliitto Pro ja Teollisuusalojen ammattiliitto TEAM sekä työnantajia edustava Medialiitto saavuttivat myöhään eilen maanantai-illalla neuvottelutuloksen viestintäalan toimihenkilöiden työehtosopimuksesta.

Työehtosopimus määrittelee noin 3 000 viestintäalan palveluksessa työskentelevän toimihenkilön työehdot.

Pron viestintäalan neuvottelukunta käsittelee saavutetun neuvottelutuloksen torstaina 16. marraskuuta.

Tes-neuvottelut aloitettiin elokuussa ja viestintäalan nykyinen työehtosopimus on voimassa 31.1.2018 saakka.

Lisää aihepiiristä:

4.10.2017 Näin liittokierros etenee

5.10.2017 Mitä siellä tes-pöydissä tehdään?