Yksityiselle laboratorioalalle neuvottelutulos | Ammattiliitto Pro

Yksityiselle laboratorioalalle neuvottelutulos

3.4.2020 klo 16:09

Yksityisen laboratorioalan toimihenkilöiden työehtosopimusneuvotteluissa saavutettiin neuvottelutulos tänään perjantaina 3. huhtikuuta.

Ammattiliitto Pro, Ylemmät toimihenkilöt YTN ja Palvelualojen työnantajaliitto Palta ovat tänään perjantaina 3. huhtikuuta saaneet neuvottelutuloksen yksityisen laboratorioalan toimihenkilöiden työehtosopimusneuvotteluissa.

Neuvottelutuloksen sisällöstä tiedotetaan, kun osapuolten hallinnot ovat käsitelleet ja hyväksyneet neuvottelutuloksen.

Ammattiliitto Pron alakohtainen neuvottelukunta ja hallitus käsittelevät neuvottelutuloksen viikolla 15.

Yksityisen laboratorioalan työehtosopimusneuvotteluihin osallistuivat Ammattiliitto Prosta palvelusektorin johtaja Minea Pyykönen, sopimusalavastaava Taru Reinikainen sekä neuvottelukunnan puheenjohtajat Sirpa Toiminen ja Ea Mannerkorpi.

Yksityisellä laboratorioalalla työskentelee noin 350 toimihenkilöä ja ylempää toimihenkilöä pääsääntöisesti laboratorioteknisissä tehtävissä, sekä muissa toimihenkilötehtävissä, kuten taloushallinnossa.