Yksityisen laboratorioalan toimihenkilöiden työehtosopimusneuvottelut alkoivat eilen | Ammattiliitto Pro

Ammattiliitto Pro aloitti eilen torstaina yksityisen laboratorioalan toimihenkilöiden työehtosopimusneuvottelut Ylempien Toimihenkilöiden YTN ry:n ja Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n kanssa. Neuvottelijat kävivät ensimmäisessä tapaamisessa läpi sekä palkansaaja- että työnantajapuolen sopimustavoitteet.

Prosta neuvotteluihin osallistuivat palvelusektorin johtaja Minea Pyykönen, sopimusalavastaava Oili Leskelä-Mustonen sekä neuvottelukunnasta Ea Mannerkorpi.

Alan sopimus on yleissitova, joten sitä noudatetaan alan toimihenkilöihin ja ylempiin toimihenkilöihin yksityisissä laboratorioissa. Prolaiset työskentelevät erilaisissa laboratoriotehtävissä. ­­­

Seuraavan kerran neuvotteluosapuolet tapaavat maanantaina 15. tammikuuta.

Työehtosopimusneuvotteluista yleisesti:

5.10.2017 Mitä siellä tes-pöydissä tehdään?