Yleisradion teknisille toimihenkilöille neuvottelutulos | Ammattiliitto Pro

Yleisradion teknisille toimihenkilöille neuvottelutulos

24.3.2020 klo 19:19

Pro ja Palvelualojen työnantajaliitto PALTA ovat saavuttaneet 24.3.2020 neuvottelutuloksen Yleisradion teknisten toimihenkilöiden työehtosopimuksen uudistamisesta. Alan ylityö- ja vuoronvaihto kielto päättyy heti.

Yleisradion teknisten toimihenkilöiden neuvottelukunta on kokouksessaan käsitellyt neuvottelutuloksen ja esittää Pron hallitukselle sen hyväksymistä.

Neuvottelutuloksen ja mahdollisen uuden työehtosopimuksen sisällöstä tiedotetaan erikseen, kun sopimusosapuolten hallinnot ovat käsitelleet sen.

Neuvotteluaika oli pitkä, sillä edellinen työehtosopimus päättyi jo marraskuun 2019 lopussa.

Ylityö- ja vuoronvaihto kielto päättyy heti

Osana neuvottelutulosta osapuolet sopivat, että Pron asettama ylityö-, vuoronvaihto- ja lisätyökielto sekä vapaa-ajalla työtehtävissä matkustamisen kielto päättyy välittömästi.