Aikuisten ja perheiden kevään hyvinvointikurssit haettavissa | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

Aikuisten ja perheiden kevään hyvinvointikurssit haettavissa

23.11.2020 klo 14:12
|

Tammi-huhtikuussa 2021 alkavat PHT:n sekä aikuisten Pysyvään muutokseen -kurssit että perheiden talvilomien ja pääsiäisen kurssit ovat haettavissa. 

Pro Uutiset

Haaveiletko muutoksesta elintavoissasi? Uuvuttaako työ ja arki?

Ainutlaatuisella Pysyvään muutokseen - kurssikokonaisuudella saat uutta näkökulmaa hyvinvointiisi ja toimivat työkalut onnistuneeseen elintapamuutokseen. Kurssin aikana pysähdyt oman hyvinvointisi äärelle. Ammattitaitoisten ohjaajien ja tutkitusti toimivan psykologisen lähestymistavan avulla opit tarkastelemaan omaa arkea ja käyttäytymistä, ja löydät uusia keinoja, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja pysyvää elintapamuutosta.

Kurssit koostuvat kolmesta lähijaksosta​, joiden kesto 3 vrk + 2 vrk + 2 vrk. Huomioithan, että osallistujan on oltava mukana kaikilla kolmella lähijaksolla!

Osallistujan omavastuuosuus on 25 € /vrk. sisältäen majoituksen, täysihoidon ja ohjelman. Ensimmäisen lähijakson (3 vrk) hinta on 75 €, toisen ja kolmannen lähijakson 50€ / jakso. Mikäli olet tällä hetkellä työttömänä, hinnat ovat 50% yllä mainituista.

Hae aikuisten jaksoille tästä >>

Haku 2021 talvilomaviikkojen ja pääsiäisen perhekursseille on meneillään

Perheiden tuetuilla hyvinvointikursseilla saat ideoita liikunnan lisäämiseen, ohjausta lapsiperheiden elintapoihin sekä aikaa yhdessäololle.

PHT:n perhekurssit ovat 5 päivän ja 4 yön mittaisia tuettuja hyvinvointikursseja leikki- ja kouluikäisten lasten perheille. Kursseilla tuetaan perheiden hyvinvointia, terveyttä edistäviä elintapoja, jaksamista ja arjenhallintaa. Kurssit sisältävät ohjelman sekä perhemajoituksen täysihoidolla.

Ohjelmassa on sekä perheiden yhteistä, että lasten ja aikuisten erillistä ohjelmaa. Kurssiohjelma ei sovellu ihan perheen pienimmille, vaan lasten tulee voida itsenäisesti osallistua ohjelmaan. Tästä syystä kurssit soveltuvat parhaiten perheille, joissa on vähintään esikouluikäisiä lapsia. Mikäli perheessä on myös aivan pieniä lapsia, on heille järjestetty lastenhoito aikuisten ja isompien lasten oman ohjelman aikana.      

Aikuiset 100€ (työtön/lomautettu aikuinen 50 €), lapset 6-16 v. 60 € ja alle 6-vuotiaat lapset 0 €.

Hae perhekursseille tästä >> 

Lisätietoa kursseista pht.fi