Hae kipinää liikuntaan hyvinvointijaksolta! | Ammattiliitto Pro

Hae kipinää liikuntaan hyvinvointijaksolta!

12.10.2017 klo 10:36

Kiinnostaako hiihtolomareissu tai pääsiäisen vietto liikkuen ja leväten? Haku PHT:n alkuvuoden 2018 1.askel -hyvinvointijaksojille alkaa 15. lokakuuta PHT:n verkkosivuilta.

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT:n 1. askel -hyvinvointijaksot alkuvuodelle 2018 voi hakea 15. lokakuuta alkaen. Hyvinvointijaksoja on tarjolla niin aikuisille kuin perheillekin.

1.askel -hyvinvointijaksot järjestetään luonnonkauniissa liikuntakeskuksissa ja kylpylöissä ympäri Suomen. Kuntoilupaikoissa asiantuntijat auttavat osallistujaa terveellisemmän arjen alkuun.

Hyvinvointijaksoja voi hakea sähköisessä hakujärjestelmässä PHT:n verkkosivujen kautta

Hyvinvointilomat ovat edullisia

Jaksoja tuetaan veikkausrahoilla ja siksi ne ovat erittäin kohtuuhintaisia. Mukaan voi hakea lapsiperheet sekä työikäinen, joka on työterveyden ulkopuolella, kuten työnhakija, itsensätyöllistäjä tai yrittäjä. Jos haet pariskuntana, riittää, että toinen kuuluu kohderyhmään.

Tuetut hinnat ovat 100 euroa / 60 euroa viideltä vuorokaudelta  (4 yötä). Hinnat sisältävät majoituksen, ruoat ja ohjelman. Aikuisen omavastuu jaksoilla on 25€ /vrk ja ja lapsen omavastuu on 15 e / vrk.

Työttömille jaksot tarjotaan puoleen hintaan eli käytännössä esimerkiksi viikon jakso (4 vrk) maksaa työttömälle 50 euroa.

Miksi ottaa ensimmäinen askel PHT:n hyvinvointijaksolle?

Osallistujilta on kysytty, mikä on ollut jaksoilla antoisaa. Vastauksissa toistuu viisi asiaa, jotka osallistujat ovat kokeneet parhaaksi jaksojen anniksi:

1. Ajankohtainen tieto ravinnosta ja liikkumisesta
  2. Uudet ystävät ja samassa elämäntilanteessa olevat ryhmäläiset