Hae koko perheelle syys- ja joululomia nyt | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

Hae koko perheelle syys- ja joululomia nyt

10.8.2018 klo 13:35
|

Liikuntalomalle perheen kanssa voi lähteä kohtuuhintaan, kun hakee PHT:n tuettuja lomia verkosta. Lomailemaan pääsee upeissa luonnonkohteissa ja urheilukeskuksissa ympäri Suomen.

Pro Uutiset / lähde: PHT

Kaipaako perheesi yhteistä aikaa ja mahdollisuutta kokeilla erilaisia liikuntamuotoja yhdessä muiden kanssa?

Perheille suunnatut syys-ja joululomaviikkojen hyvinvointijaksot ovat vielä haettavana 12.elokuuta 2018 saakka!

Vielä kerkeät mukaan!

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT:n 1.askel -perhejakso tarjoaa virikkeitä, elämyksiä, yhdessäoloa ja asiantuntijan vinkkejä terveellisistä elämäntavoista koko perheelle lapsiystävällisissä kohteissa ympäri Suomen. Perheiden hyvinvointijaksoilla perheen kanssa päästään viettämään yhteistä aikaa virkistyen ja leväten. Päivien aikana tutustutaan esimerkiksi uusiin liikuntamuotoihin ja nautitaan täysihoidon mukavuuksista.

Perhejaksolta tarjoaa uusia kokemuksia, hauskoja lajikokeiluja ja onnistumisen iloa niin lapsille kuin vanhemmillekin. Tarjolla on ohjattua toimintaa lapsille ja aikuisille sekä yhdessä että erikseenkin.

Perheiden hyvinvointijaksoista on mahdollista päästä nauttimaan useissa liikuntakeskuksissa sekä kylpylähotelleissa ympäri Suomen. Voit tutustua etukäteen ajankohtiin ja ohjelmiin PHT:n sivuilla ja suunnitella perheen syys- tai joululomasuunnitelmat jo nyt. Hakemuksen voit täyttää PHT:n sivujen kautta.

Syyslomaviikkojen hakuajat päättyvät elokuun puolessa välin.

Mitä loma maksaa?

Omavastuu 1. askel -perhejaksolle on 100 euroa per aikuinen ja 60 euroa jokaiselta 6–16-vuotiaalta lapselta. Alle 6-vuotiaat lapset osallistuvat maksutta. Hinta sisältää 5 vuorokauden eli neljän yön mittaisen jakson ajalle majoituksen koko perheelle, ohjelman sekä täysihoidon. Hinta on edullinen, koska sitä on tuettu veikkausvaroin.

Jos jompikumpi perheen aikuisista on työtön tai lomautettu, hän maksaa vain puolet hinnasta. Työttömyydestä tai lomautuksesta tulee mainita hakemuksessa. Etuus koskee vain työtöntä tai lomautettua aikuista, ei puolisoa tai lapsia.

Lue lisää perhejaksoista PHT:n sivuilta.

Tutustu syksyn ja joulun 2018 perhejaksoihin.