Mikä on paras keksintö työelämässä sataan vuoteen? | Ammattiliitto Pro

Mikä on paras keksintö työelämässä sataan vuoteen?

27.11.2017 klo 16:52

Työterveyshuolto, ansiosidonnainen, eläke vai joku muu? Mikä on parantanut työelämää itsenäisessä Suomessa eniten? Osallistu kilpailuun.

Pro Jäsenedut

Yleissitovat työehtosopimukset ovat paras keksintö työelämässä sataan vuoteen, pohti Pron edustajiston puheenjohtaja Osmo Salo.  Hän aikoo viettää Suomen sadatta itsenäisyyspäivää hyvin perinteisesti television ääressä, koska kutsua Linnan juhliin ei ole näkynyt.

– Juhlavuoden kunniaksi hankin tavallista parempaa samppanjaa ja ehkä konjakkiakin, Salo suunnittelee.

– Kyllä 40-tuntinen työviikko sentään on vaikuttavin työelämäkeksintö. Kahdensantuntinen työpäivä on ollut käytössä jo sata vuotta, toteaa Pron hallituksen jäsen Ulla Rannikko.

Itsenäisyyspäivänä Rannikko aikoo järjestää oman vastaanoton ystäville ja katsoa Linnan juhlien kättelyä televisiosta.

– Tapana on ollut myös aina pukeutua juhlavasti television ääreen, vaikka omalla porukalla. Oma isoisäni vietti viisi vuotta rintamalla, joten itsenäisyyspäivä kyllä herkistää, Rannikko toteaa.

Osmo Salo ja Ulla Rannikko kertoivat parhaan työelämäkeksinnön. Mitä sinä äänestäisit?

Äänestä Suomen parasta työelämäinnovaatiota marraskuussa

Suomen juhlavuoden kunniaksi Ammattiliitto Pro järjestää äänestyksen parhaasta työelämäinnovaatiosta. Itsenäisyytemme aikana Suomen työelämässä on otettu käyttöön monta sosiaalista innovaatiota, jotka ovat rakentaneet hyvinvointivaltiota.

Äänestä mielestäsi tärkeintä innovaatiota tai ehdota omaa vaihtoehtoa ja voit voittaa 500 euron matkalahjakortin. Äänestys päättyy 30.11.2017 ja äänestyksen voittanut vaihtoehto julkaistaan joulukuussa 2017. Palkinnon voittaneille ilmoitetaan erikseen.

Siirry äänestämään tästä.