Pron palvelunumerot vastaavat iltapäivällä | Ammattiliitto Pro

Pron palvelunumerot vastaavat iltapäivällä

14.9.2016 klo 06:05

Ammattiliitto Pron palvelunumerot ovat kiinni keskiviikkona 14.9. kello 14 asti. Työttömyyskassan palvelunumerossa palvellaan normaalisti kello 9–15.

Pro Jäsenpalvelut

Jäsenyysasiat ja jäsenedut palvelunumero (09) 1727 3440, Työsuhdeneuvonnan palvelunumero (09) 1727 3442 sekä Työnantajaperinnän palvelunumero (09) 1727 3390 ovat suljettuna keskiviikkona 14. syyskuuta kello 14 saakka koulutustilaisuuden vuoksi.

Jäsenyysasioissa voi lähettää sähköpostia osoitteeseen jasenasiat@proliitto.fi tai jättää palvelupyynnön www.proplus.fi>Jäsenyys ja jäsenedut>Tee palvelupyyntö.

Työsuhdeasioissa voit jättää palvelupyynnön Proplussan työsuhdepalvelukanavalla www.proplus.fi. >Työelämä>Tee palvelupyyntö. Voit myös täyttää työsuhdeongelma-lomakkeen www.proliitto.fi>Jäsenelle>Työsuhdeongelma

Työnantajaperintään liittyvissä asioissa voi lähettää sähköpostia osoitteeseen ta-perinta@proliitto.fi.